Hoe bepaal ik de grootte van mijn tv

SIZE DOES MATTER!

Als je een tv koopt is het formaat van je nieuwe tv misschien wel de meest persoonlijke keuze. De ideale grootte van een nieuwe tv is namelijk afhankelijk van de grootte van je huis, de inrichting en van je smaak.

Woon je in een knus huisje aan een Amsterdamse gracht, dan is een 75”-tv waarschijnlijk wat overdreven. Woon je echter in een enorme omgebouwde boerderij op het Friese platteland, dan kan een 32”-tv zo klein lijken dat je bijna een verrekijker nodig hebt om de ondertitels te lezen. Weet je niet precies welk formaat bij jou past, bezoek de winkel bij jou in de buurt voor de juiste kijkervaring.

BEN JE EEN ECHTE FILM- OF SPORTLIEFHEBBER? GO BIG!

Ben je echt een groot liefhebber van spectaculaire films of volg je elke wedstrijd van jouw team op de voet, dan kan je overwegen om te kiezen voor een maatje meer. Met een grotere tv transformeer je je woonkamer in een ware thuisbioscoop en kan je helemaal opgaan in de actie. Ben je een echte sportfan, dan kan je met een grote tv elke emotie van jouw sportheld meemaken. Met een grote tv mis je geen enkel moment en ervaar je de wedstrijd alsof je direct langs de zijlijn staat.

KIJKAFSTAND

VOOR IEDER BUDGET EEN
LED, OLED OF QLED

Wie een nieuwe televisie wil aanschaffen krijgt te maken met de termen LED, OLED en QLED. Wat zijn de kenmerken én wat zijn de verschillen? Graag laten wij een licht schijnen over deze termen om ze op te helderen.