WELKE STOFZUIGER
PAST BIJ JOU?

Afhankelijk van je wensen is er een stofzuiger die het beste bij je past. Voor iedere situatie is er wel een geschikte stofzuiger.

Een groot huishouden

Je hebt een groot gezin, huisdieren en een ruim huis met trappen. Daarbij past een degelijke, krachtige stofzuiger, want iedere dag valt er wel wat te stofzuigen. Van de hondenharen op de bank tot de modderige laarzen in de gang.

Kleinbehuisd of
niet zwaar tillen

Ben je kleinbehuisd of moet je de stofzuiger vaak de trap optillen? Dan past de lichtgewicht stofzuiger bij jou. Stofzuigen is zwaar werk, maar het gaat makkelijker met een compacte, lichtgewicht stofzuiger.

Allergisch of huisdieren

Heb je huisdieren of een stofallergie? In beide gevallen is de hygiënische stofzuiger wat voor jou. Een degelijk stoffilter houdt de kleinste stofdeeltjes vast en zorgt ervoor dat geurtjes zoveel mogelijk in de stofzuiger blijven. Een gemotoriseerde borstel klopt dierenharen los, zodat deze makkelijk door de stofzuiger worden opgezogen.

Fluisterstil

stofzuigen

Jijzelf, je gezin of je huisdier wordt gek van het geluid van de stofzuiger. Wanneer je de stofzuiger aanzet, is het alsof er een jumbojet opstijgt in je woning en de haren van je kat gaan recht overeind. Dan past een stille stofzuiger met geluids­­isolatie en weinig decibel goed bij jou.

Makkelijk,
zonder gedoe

Je wilt vrij kunnen zuigen, zonder gedoe met snoeren en zonder dat je de stofzuiger achter je aan hoeft te slepen. Dan kies je voor een steelstofzuiger. Koppel de stang los en je hebt een krachtige handstofzuiger. Hiermee maak je ook je auto-interieur in een mum van tijd weer helemaal schoon.

Liever niet stofzuigen

Je houdt niet van stofzuigen of je bent gevoelig voor stof en wil graag dat er elke dag wordt gestofzuigd. Dan past een automatische robotstofzuiger goed bij jou. Hij neemt je het stofzuigwerk uit handen waardoor je elke dag thuis komt in een fris gestofzuigd huis.

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ALLE ACTIES? MELD JE HIER AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF