Wat is de beste optie

voor mij en mijn gezin

ER IS SCHOON

EN SCHOON

Wat is de beste optie

voor mij en mijn gezin

ER IS SCHOON

EN SCHOON

Als je een gezin hebt met kinderen dan komt het volgende scenario je vast bekend voor. Je zoon heeft net buiten gespeeld en laat een modder­spoor achter in de gang. Ondertussen smeert je dochter zichzelf en haar stoeltje in met chocoladepasta. Soms lijkt het wel alsof er geen eind komt aan het huishouden. Hoe houd je alles schoon?

Met een stoomreiniger maak je moeiteloos vloeren, ramen en sanitair hygiënisch schoon. Het meest populaire model is de steam mop. Dit is een stoomreiniger in de vorm van een mop. Een steam mop is de ideale aanvulling op een stofzuiger. Nadat de vloer is gestofzuigd, maak je hem met een steam mop hygiënisch schoon. Bacteriën worden gedood met stoom en luchtjes en vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon.


Een steam mop heeft net zoals een gewone mop een steel met onderaan een microvezel doek dat het vuil van de vloer opneemt. In de steel heeft hij een stoomapparaat dat water verhit tot 120 °C en zorgt voor een constante aanvoer van stoom. Met stoom maak je moeiteloos schoon, zonder gebruik van chemische schoonmaakmiddelen. 99,9% van de bacteriën, ziektekiemen en stofmijten worden gedood.


Sommige steam mops hebben accessoires voor extra mogelijkheden. Zo heeft Black & Decker de SteaMitt, een stoomhandschoen waarmee je van alles kunt schoonmaken. Van keukenoppervlakken en kookplaten tot douchewanden en kinderstoelen. Dit maakt de Steam mop een heel veelzijdig apparaat. En het mooie is, hij werkt gewoon met kraanwater.

BLACK&DECKER FSMH1321-QS

Stoomreiniger

Inhoud watertank: 0,5 liter

Snoerlengte: 6 meter

1300 watt vermogen

BLACK&DECKER FSMH1310SM-QS

Stoomreiniger

Inhoud watertank: 0,5 liter

Snoerlengte: 6 meter

1300 watt vermogen

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ALLE ACTIES? MELD JE HIER AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF