Steelstofzuiger

EN DE TOEKOMST

Stofzuigen is soms zwaar werk. Je sleept een zware stofzuiger achter je aan en het meubilair moet aan de kant omdat je anders niet in de hoeken komt. Je moet steeds van stopcontact wisselen, omdat het snoer nooit lang genoeg is. En het zuigen van de trap is een crime; al balancerend met in één hand de stang en in de andere hand een zware stofzuiger met snoer. Het is duidelijk dat dit anders en beter kan. Daarom is er nu de snoerloze steelstofzuiger!

Doordat de steelstofzuiger geen snoer heeft, hoef je nooit meer van stopcontact te wisselen en kom je nooit meer snoer tekort. En nog beter: je hoeft ook geen stofzuiger meer achter je aan te slepen. Doordat de motor is verwerkt in de steel, heb je ultieme bewegingsvrijheid. Je komt overal makkelijk bij, in alle hoeken en kieren, onder de bank, zelfs muren of het plafond kun je stofzuigen. En ook het stofzuigen van de trap gaat voortaan een stuk makkelijker. Bovendien hoef je niet meer bang te zijn dat je met een grote, onhandelbare stofzuigerslang per ongeluk je kostbare vaas omstoot.

WAAR MOET JE OP LETTEN?

Steelstofzuigers zijn er in vele soorten en maten. Van handstofzuiger met steel voor de snelle klusjes tot een volwaardige snoerloze stofzuiger. Verder kan de plaatsing van de motor verschillend zijn: boven, onder, of een verschuifbare motor. Bij veel steelstof­zuigers kun je de hand-unit met motor loskoppelen van de steel zodat je heel krachtige handstofzuigers krijgt. Dat is nog eens handig! Kijk bij de aanschaf van een nieuwe steelstofzuiger naar de kracht van de accu en de gebruikstijd. En er kunnen verschillende accessoires bij de stofzuiger zitten. Bijvoorbeeld een gemotoriseerde borstel voor het opzuigen van dierenharen.

De visie van AEG

STOFZUIGEN OPNIEUW
UITGEVONDEN

AEG heeft met de FX9 serie een snoerloze steelstofzuiger met de kracht van een traditionele stofzuiger ontwikkeld. Met deze combinatie tussen een krachtige stofzuiger en ultiem gebruikersgemak maak je je hele huis makkelijk schoon. De stofzuiger heeft een ergonomisch lichtgewicht ontwerp. Omdat je de stofzuiger voor praktisch alle stofzuigklussen kunt gebruiken, is dit de enige stofzuiger die je nodig hebt.

Om een snoerloos ontwerp mogelijk te maken heeft AEG een krachtige 36 volt lithium accu ontwikkeld waarmee je per keer tot wel 60 minuten lang kunt stofzuigen. Daarnaast heeft hij een krachtige motor met een sterke zuigkracht. Dit maakt de AEG FX9 een volwaardige vervanging van een traditionele stofzuiger.


Als je de gemotoriseerde zuigmond van de stofzuiger verwijdert, krijg je een krachtige handstofzuiger. Uniek is de uittrekbare slang voor extra flexibiliteit. Zo kun je werkelijk alles stofzuigen. Ook gordijnen en de kussens op je bank. De slang is netjes opgeborgen in het apparaat wanneer je hem niet gebruikt. Wanneer je de stofzuiger in combinatie met de stang gebruikt, is de hoogte van de stang naar wens aan te passen. De motor is verschuifbaar; handig als je bijvoorbeeld onder de bank wilt zuigen. Schuif de motor naar boven en hij zit niet in de weg. Of juist naar beneden om makkelijker de vloer te zuigen. AEG heeft werkelijk aan alles gedacht met dit ergonomische lichtgewicht ontwerp.

Met de auto-functie passen de FX9 Reach en Complete de zuigkracht automatisch aan op verschillende vloertypes. Tapijt, laminaat en tegels, alles wordt schoon zonder dat je zelf de zuigkracht aan hoeft te passen. Verder hebben alle FX9 stofzuigers een lichtbalk met 10 handige LED lampjes zodat er geen stukje stof wordt overgeslagen. Accessoires maken de stofzuiger compleet, voor nóg meer flexibiliteit en mogelijkheden. Zoals de gemotoriseerde mini-turboborstel die met gemak huisdierharen uit meubilair, trap en tapijt verwijdert.

PHILIPS
FC6725

Steelstofzuiger

Accu 21,6 volt

40 minuten stofzuigen

Afneembare kruimeldief

Bosch BCS812KA2

Steelstofzuiger

Accu 18 volt

40 minuten stofzuigen

0,4 L stofcapaciteit

AEG FX9-1-ANIM ULTIMATE COMPLETE ROOD

Steelstofzuiger

Accu 36 volt

60 minuten stofzuigen

Inclusief huisdieren-kit

MAAK KENNIS MET HET NIEUWE
SNOERLOZE STOFZUIGEN

De AEG FX9 en andere steelstofzuigers kun je uitproberen bij Expert.
Met 140 Expertwinkels door heel Nederland is er altijd een Expert bij jou in de buurt.