Robotstofzuigers

SCHOON
TERWIJL

JE WACHT!

image

Robotstofzuigers

SCHOON
TERWIJL

JE WACHT!

image

Houd jij ook niet zo van stofzuigen? Dan klinkt een robotstofzuiger je waarschijnlijk als muziek in de oren. Een robotstofzuiger neemt je het werk uit handen waardoor jij meer tijd hebt voor leukere dingen. Zoals kijken naar je favoriete serie, een nieuw gerecht uitproberen in de keuken of lekker relaxed op de bank een boek lezen. Wanneer je thuis komt, is de vloer al helemaal schoon!

HOE WERKT HET?

Een robotstofzuiger laat zijn sensoren de kamer rond gaan en brengt de ruimte in kaart. Hij ziet zelf waar hij wel en niet bij kan en dankzij afgrondherkenning valt hij niet van de trap. Je kunt via de handige app op je smartphone precies instellen op welke tijdstippen hij moet stofzuigen. Wanneer de accu leeg is, gaat hij vanzelf terug naar het oplaadstation om weer op te laden. Met een robotstofzuiger kun je een hele verdieping van je huis stofvrij houden. Je hoeft alleen het stofreservoir af en toe te legen.


Een robotstofzuiger is ideaal als aanvulling op een traditionele stofzuiger. Als je gelijkvloers woont, heb je met een robotstofzuiger bijna geen andere stofzuiger meer nodig. Alleen eventueel nog voor het stofzuigen van het meubilair. Een robotstofzuiger kan geen trappen stofzuigen. Ook banken, stoelen en kussentjes zal je zelf nog moeten zuigen. Maar al het overige stofzuigwerk wordt je door een robotstofzuiger uit handen genomen. Terwijl je van huis bent, zorgt je robotstofzuiger ervoor dat je woning keurig wordt gestofzuigd.

STOF KRIJGT GEEN KANS

Ook voor mensen met een stofallergie heeft de robotstofzuiger een groot voordeel: stof krijgt geen kans doordat er elke dag wordt gestofzuigd. En dat zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen! Waarschijnlijk heb je nog nooit zo’n schoon huis gehad.

WAAR MOET JE OP LETTEN?

Wanneer je een robotstofzuiger gaat kopen, kun je onder andere kijken naar accuduur, grootte van het stofreservoir, zuigkracht en bediening via wifi. Duurdere modellen gaan na het opladen verder waar ze waren gebleven. Als je vloeren met tapijt hebt, is een goede zuigkracht aan te raden. Verder is wifi handig omdat je dan de meeste robotstofzuigers met een app kunt besturen. Met de app stel je bijvoorbeeld in op welke dagen er moet worden gestofzuigd.

VOOR- EN NADELEN VAN EEN ROBOTSTOFZUIGER

+ Zuigt zelfstandig de vloer van een verdieping van je huis

+ Elke dag zuigen is ideaal voor mensen met een allergie


- Zuigt geen trappen, banken, stoelen of kussentjes

- Kan niet altijd overal goed bij.

De magie van

iRobot

iRobot maakt robotstofzuigers en dweilrobots die je helpen met het huishouden. iRobot is wereldwijd de nummer 1 in de verkoop van robotstofzuigers. Opgericht in 1990 heeft het innovatieve iRobot alweer bijna 30 jaar ervaring met het ontwikkelen van helpende robots. Hun robotstofzuigers en dweilrobots maken dagelijks bij miljoenen huishoudens schoon.Met de Roomba robotstofzuigers van iRobot hoef je zelf niet meer te stofzuigen. Als je dat wilt, maakt de Roomba elke dag de vloer voor je schoon. Het vuile werk wordt voor je gedaan terwijl je in je luie stoel de krant leest, terwijl je slaapt, of wanneer je op je werk zit. Of je nou kiest voor het basismodel (betaalbaarder dan je denkt) of voor het topmodel met de nieuwste technologische snufjes, met een Roomba zit je goed.

OOK EEN FRIS GEDWEILDE VLOER?

Naast robotstofzuigers heeft iRobot de Braava dweilrobot. Deze dweilrobot maakt harde vloeren in je huis dag in dag uit schoon. Niets is zo fijn als thuiskomen in een frisse woning! Vuil en vlekken worden op professionele wijze verwijderd. En de Braava is geschikt voor bijna alle harde vloeren, zoals tegels, laminaat of zeil.

IROBOT ROOMBA E5

Robotstofzuiger

90 minuten looptijd

0,6 L stofcapaciteit

Wifi

IROBOT ROOMBA 676

Robotstofzuiger

90 minuten looptijd

0,6 L stofcapaciteit

Wifi

IROBOT ROOMBA 606

Robotstofzuiger

60 minuten looptijd

0,6 L stofcapaciteit

Detecteert vuil

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? DE IROBOT STOFZUIGERS EN DWEILROBOTS VIND JE BIJ EXPERT.