Hoe bepaalt Expert welke
modellen er in de winkel liggen

HOT OR NOT

Expert heeft een groot assortiment stofzuigers. Je vindt bij ons alle bekende A merken, zoals Miele, AEG, Bosch, Philips, Black & Decker, iRobot en daarnaast ook de wat minder bekende merken. Uit het enorme aanbod stofzuigers vind je er ruim 200 terug op Expert.nl. Maar hoe komen wij tot onze keuze? Onze stofzuiger-expert aan het woord.

HOE MAAKT EXPERT DE KEUZE?

Goede vraag! Wanneer ik een stofzuiger in ons assortiment opneem, denk ik altijd eerst aan de klant. Omdat er niet één klant is, maar een grote verscheidenheid aan klanten met elk hun eigen wensen, hanteer ik een aantal specifieke doelgroepen. Elk van deze doelgroepen heb ik een gezicht gegeven, zoals het grote gezin met huisdieren. En voor elk van onze doelgroepen heb ik zorgvuldig de beste modellen uitgekozen.


Elke klant vindt andere dingen belangrijk aan een stofzuiger. Daarom hebben we degelijke stofzuigers die jarenlang meegaan, scherp geprijsde stofzuigers voor mensen die op zoek zijn naar een koopje, energiezuinige stofzuigers gemaakt van gerecycled plastic en hypermoderne stofzuigers die voorzien zijn van de laatste technologische snufjes.

Verder heb ik onze stofzuigers onderverdeeld in een aantal prijssegmenten. Mijn doel is om binnen elk prijssegment de beste stofzuiger voor jou te vinden, met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wat volgt is een strenge selectie waarbij alleen de beste stofzuigers binnen elk segment overblijven. Wanneer je een stofzuiger koopt bij Expert, kun je erop vertrouwen dat ik al het kaf van het koren heb gescheiden. Alleen de beste stofzuigers vind je bij Expert.

KOM NAAR DE WINKEL VOOR PERSOONLIJK ADVIES

Als je als klant uit ruim 200 stofzuigers kunt kiezen dan is dat natuurlijk nog steeds best veel. Daarom kun je altijd
terecht bij onze Experts. Zij luisteren naar je wensen en denken graag met je mee. Je krijgt goed advies en in de winkel
kun je verschillende stofzuigers uitproberen. Bij Expert vind je de perfecte stofzuiger.