De beste laptops

VOOR JOUW THUISKANTOOR

Ook als je vooral thuis werkt kan een laptop veel fijner zijn dan een desktop. Hiermee heb je bijvoorbeeld de keuze om de ene keer achter een bureau te zitten, een andere keer aan de keukentafel en ’s avonds lekker op de bank nog even wat op te zoeken. En ook als je een keer op een andere locatie moet werken, bijvoorbeeld bij een klant, is het handig om makkelijk te kunnen verplaatsen. Ben je op zoek naar een laptop om thuis mee te werken? Wij hebben al een aantal passende modellen voor je geselecteerd.

Werk je vooral vanuit huis, dan kan je makkelijker kiezen voor een laptop van een groter formaat. Het voordeel hiervan is dat deze meer ruimte hebben voor zwaardere hardware, over het algemeen een langere accuduur hebben en meer kijkcomfort bieden. Dit gaat echter wel ten koste van het draaggemak. Grotere laptops zijn al snel een stukje zwaarder, waardoor het minder prettig is om ze de hele dag mee te dragen, en passen minder makkelijk in een tas.

WELKE LAPTOP IN JE THUISKANTOOR?

Maar welke laptop moet je nu kiezen voor in je thuiskantoor? Blijf je voornamelijk in je huis, dan kan je gerust kiezen voor een laptop met een 17”-scherm. Ga je af en toe op pad, dan kan een 15,6”-laptop comfortabeler zijn. Je kan er overigens ook voor kiezen om een kleinere laptop te kopen en deze te combineren met een los beeldscherm, muis en toetsenbord. Zo heb je altijd een comfortabel scherm om op te kijken, maar blijf je mobiel.

HP
17-BY0220ND

Laptop

17” HD

Intel Core i3 | 7e generatie

DVD-drive

ASUS VIVOBOOK
S532FL-BQ004T

Screenpad

15,6” Full HD IPS

Intel Core i7 | 8e generatie

Asus Screenpad

ASPIRE 7
A715-74G-544W

Laptop

15,6” Full HD IPS

Intel Core i5 | 8e generatie

NVIDIA GTX1050 3GB

WIFI-CHECK

Om je laptop in huis soepel te laten werken, heb je een goede internetverbinding nodig. Bij Expert bieden we daarom de wifi-check. Hiervoor komen we op afspraak bij jou thuis om overal het signaal te testen en eventueel te optimaliseren. Neem contact op met de Expertwinkel bij jou in de buurt voor meer informatie.