De beste

STUDENTEN

LAPTOPS

Het vinden van de perfecte studielaptop kan een lastige klus zijn. Welke laptop heb beste bij jou past, hangt namelijk ook af van je studie. Volg je bijvoorbeeld een creatieve opleiding met veel grafische opdrachten, of draai je complexe natuurkundige simulaties? Dan heb je meer kracht nodig dan als je de laptop vooral gebruikt voor lezen en schrijven. Maar welke studie je ook volgt, het budget blijft belangrijk. Wij hebben honderden laptops met elkaar vergeleken en selecteerden de beste studiemaatjes voor jou.

Als student ben je altijd in de weer. Van je krappe studentenkamer naar de collegezaal, een werkgroep in een kleine studieruimte, koffie van de lokale barista en vervolgens snel weer even naar huis voordat je weer op weg bent om ergens een lekker biertje te drinken. Een lichte laptop met een lange accuduur is dan wel zo fijn. Verder heeft de perfecte studentenlaptop weinig luxe features nodig, waardoor de prijs binnen de perken kan blijven.

STUDEREN MET EEN CHROMEBOOK

Zoek je een snelle laptop om te gebruiken tijdens je studie, dan past een Chromebook mogelijk perfect bij jouw wensen. Chromebooks draaien niet op Windows of macOS, maar op Chrome OS, het besturingsprogramma van Google. Met Chrome OS blijft je laptop altijd razendsnel, vind je altijd het programma dat bij jouw wensen past door de keuze uit duizenden apps zijn je bestanden goed beveiligd. Fijn, want het is wel zo prettig om te weten dat al die uren die jij in je scriptie hebt gestopt niet voor niets zijn als er iets gebeurt. En, niet onbelangrijk, Chromebooks bieden veel kracht voor een scherpe prijs.

LENOVO S145-14IWL 81MU00ETMH

Ideapad

14” Full HD

Intel Core i5 | 8e generatie

256GB SSD

ASPIRE 7
A715-74G-544WH

Laptop

15,6” Full HD IPS

Intel Core i5 | 8e generatie

NVIDIA GTX1050 3GB

ACER

CB3-431-C5K7

Chromebook

14” Full HD IPS

Intel Celeron N3160 processor

Chrome OS