De beste laptops voor

ONDERWEG

Het grote voordeel van een laptop ten opzichte van een desktop is natuurlijk dat je hem overal mee naartoe kan nemen. Maar in die mobiliteit zijn grote verschillen. Sommige laptops zijn vooral fijn om van de eettafel naar het bureau te verplaatsen en sommige laptops zijn zo licht en compact dat je ze zonder problemen altijd in je tas kan stoppen. Ben je veel met je laptop onderweg? Dan helpen we je hier graag verder!

Zoek je een mobiele laptop, dan lijkt kleiner vaak beter. Dit is echter niet altijd het geval. Het formaat speelt inderdaad een belangrijke rol in de draagbaarheid van een laptop, maar heeft ook invloed op de capaciteiten. Een kleinere laptop heeft over het algemeen minder ruimte voor krachtige componenten, waardoor compactere laptops vaak minder snel zijn dan een grotere variant. Werk je veel met gevoelige informatie zoals persoonsgegevens, dan kan een laptop met een vingerafdrukscanner handig zijn. Je laptop is dan alleen door jou te gebruiken, waardoor al je bestanden veilig zijn. Ook als je laptop in de verkeerde handen valt. Ook is het belangrijk om te kijken naar de accuduur. Ben je vaak lange dagen onderweg, dan is een laptop met een accuduur van 11 of 12 uur een fijne keuze.

Voor een echt goede laptop voor onderweg, let je ook goed op de leesbaarheid van het beeldscherm. Kun jij je teksten goed van een 11” scherm af lezen, of werk je liever op een groter formaat? Over het algemeen wordt 14” gezien als de ideale combinatie tussen mobiel en comfortabel. Wil je het zelf proberen? Dat kan in de Expertwinkel bij jou in de buurt.

LENOVO 330S-14IKB 81F401K5MH

Ideapad

14” Full HD

Intel Core i3 | 7e generatie

128GB SSD

ACER SWIFT 3
SF314-56-544MH

Laptop

14” Full HD IPS

Intel Core i5 | 8e generatie

256GB SSD + 1TB HDD

ACER SWIFT 1
SF114-32-P7FA

Laptop

14” Full HD IPS

Intel Pentium N4200

128GB SSD