FRIS VAN START MET EEN NIEUWE LAPTOP?

De vakantie is afgelopen, het is tijd om weer fris van start te gaan. Wil je het nieuwe jaar goed beginnen, begin dan met een nieuwe laptop. Koop je voor het nieuwe school- of studiejaar een nieuwe laptop, dan weet je zeker dat je laptop snel opstart en dat je geen problemen zal krijgen tijdens het schrijven van een verslag of zelfs je scriptie. Maar welke laptop moet je kopen? In dit online magazine helpen wij je verder.

Ben je toe aan een nieuwe laptop, dan kom je al snel terecht in een wirwar van termen, getallen, typenummers en componenten waardoor het uitkiezen van een passend exemplaar een flinke klus wordt. In dit online magazine helpen wij jou op weg. We leggen uit waar je op moet letten als je een nieuwe laptop wil kopen, welke laptop past bij verschillende gebruiken, welke accessoires onmisbaar zijn en nog veel meer.


Kom je er toch niet helemaal uit, of wil je liever direct en persoonlijk advies? Bezoek dan de Expertwinkel bij jou in de buurt. Met 140 winkels in heel Nederland is er altijd wel een dichtbij.