Chromebooks

DE LACHENDE
DERDE

Ben je op zoek naar een compacte, lichte en snelle laptop en werk je voornamelijk in de cloud? Dan is een Chromebook ook het overwegen waard. Chromebooks zijn laptops die draaien op Chrome OS, het speciale besturingsprogramma van Google, en zijn gegarandeerd snel, efficiënt en veilig. En dat voor een hele scherpe prijs.

Kies je voor een Chromebook, dan kies je voor mobiliteit. Doordat Chromebooks veel via het internet werken vragen ze weinig van de processor, het werkgeheugen en de accu. Hierdoor blijven Chromebooks licht en werken ze erg lang op een acculading. Dit maakt dat ze ideaal zijn om mee te nemen. Je meest recente bestanden worden automatisch opgeslagen op de harde schijf, zodat je ook kan werken zonder een internetverbinding. Kan je verbinding maken? Dan synchroniseert de Chromebook automatisch zodat alle bestanden direct helemaal up-to-date in de cloud staan.

GROOT AANTAL APPS

Via Chrome OS krijg je toegang tot de Google Play Store. Hierin vind je duizenden apps waarmee je de functionaliteit van je Chromebook eindeloos kunt uitbreiden. Elke app is gecontroleerd en geoptimaliseerd door Google en werkt dus perfect op je Chromebook. Traditionele kantoorprogramma’s zoals Microsoft Office en Skype hebben speciale Chrome-versies, net zoals Facebook en Instagram.

IDEAAL VOOR STUDENTEN

Zoek je een laptop om te gebruiken voor je studie? Dankzij de snelle opstarttijd, lange accuduur, het lichte gewicht en het grote aantal handige apps is een Chromebook ideaal voor elke student. Maakt niet uit waar je bent, doorwerken aan je scriptie of verslagen is geen probleem. Met Google Drive maak, bekijk en bewerk je je meest recente bestanden, ook wanneer je offline bent. Alle wijzigingen worden gesynchroniseerd wanneer je weer verbinding krijgt. Even reageren op een e-mail terwijl je op de trein zit te wachten? Ook offline is dit mogelijk, zodra je weer verbinding hebt wordt de e-mail automatisch verzonden.

ALTIJD VEILIG

Google Chrome maakt gebruik van een proces dat ‘sandboxing’ wordt genoemd. Elk tabblad dat je opent, wordt geïsoleerd van de belangrijke functies van je Chromebook. Dat betekent dat zelfs wanneer je op je tabblad een pagina met malware opent, de rest van je computer niet kan worden aangevallen. Wel zo’n fijne gedachte als je je scriptie aan het schrijven bent.

LENOVO
S330 81JW0009MH

Chromebook

14” Full HD IPS

MediaTek MT8173C

Chrome OS

ACER
14 CB3-431-C5K7

Chromebook

14” Full HD IPS

Intel Celeron N3160

Chrome OS

ASUS
FLIP C434TA-E10013

Chromebook

14” Full HD Touch

Intel Core m3 | 8e generatie

Chrome OS